Τα Όμοια Έλκονται


Τζόν Άσαραφ

Ο απλούστερος τρόπος για να κατανοήσω το νόμο της έλξης είναι να παρομοιάσω τον εαυτό μου με μαγνήτη. Έτσι γνωρίζω ότι ένας μαγνήτης θα προσελκυστεί σε αυτόν.
Είστε ο ισχυρότερος μαγνήτης του Σύμπαντος! Εμπεριέχετε μια μαγνητική δύναμη ισχυρότερη απ' οτιδήποτε άλλο σε τούτο τον κόσμο, κι αυτή η ασύλληπτη μαγνητική δύναμη εκπέμπεται μέσω των σκέψεών σας.



Μπόμπ Ντόιλ - Συγγραφέας και ειδήμων στο νόμο της έλξης
Για να το θέσουμε απλά, ο νόμος της έλξης μας λέει ότι τα όμοια έλκονται. Στην πραγματικότητα, όμως, αναφερόμαστε σε επίπεδα σκέψεις.

Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται. Έτσι, κάνοντας μια σκέψη, προσελκύετε ταυτόχρονα τις όμοιές της. Ιδού μερικά ακόμα παραδείγματα του νόμου της έλξης που ίσως έχετε βιώσει και εσείς οι ίδιοι:

Σας έχει τύχει ποτέ να αναλογιστείτε κάτι με το οποίο είστε δυσαρεστημένοι και, όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο χειρότερο να φαίνεται; Αυτό συμβαίνει γιατι όσο εμμένετε σε μια σκέψη, ο νόμος της έλξης προσελκύει αυτόματα και άλλες όμοιές της. Μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών, έχετε προσελκύσει τόσο πολλές όμοιες δυσάρεστες σκέψεις, που η κατάσταση μιάζει να χειροτερεύη, αν και τίποτα δεν έχει συμβεί. Και όσο πιο πολύ σκέφτεστε την πιθανότητα αυτή, τόσο περισσότερο αναστατώνεστε.

Ίσως σας έχει τύχει να προσελκύσετε όμοιες σκέψεις ακούγοντας ένα τραγούδι, για να ανακαλύψετε στη συνέχεια ότι ήταν αδύνατο να βγάλετε τη μελωδία απ' το μυαλό σας: στίχοι και μουσική εξακολούθησαν να αντηχούν, ξανά και ξανά. Αυτό συνέβη γιατί, όταν ακούσατε το συγκεκριμένο τραγούδι, του αφιερώσατε όλη σας την προσοχή, εστιάσατε πάνω του, ακόμα και αν δεν το κάνατε συνειδητά. Εστιάζοντας, προσελκύσατε δυναμικά και άλλες όμοιες σκέψεις. Έτσι, ο νόμος της έλξης τέθηκε σε εφαμογή, φέρνοντας ξανά και ξανά πλήθος σκέψεων γύρω απο το τραγούδι αυτό.


Τζόν Άσαραφ
Η δουλειά μας ως ανθρώπινα όντα είναι να εμμένουμε στις επιθυμίες μας μέσω των σκέψεών μας, έχοντας ξεκαθαρίσει πρώτα απολύτως τι πραγματικά επιθυμούμε. Σκεπτόμενοι τα αντικείμενα του πόθου μας, αρχίζουμε να επικαλούμαστε έναν απο τους σπουδεότερους νόμους του Σύμπαντος, το νόμο της έλξης. Γινόμαστε η ενσάρκωση της κυρίαρχης σκέψης μας, προσελκύοντας την ίδια στιγμή πάνω μας αυτό που σκεφτόμαστε πιο έντονα απο οτιδήποτε άλλο.

Η ζωή σας σήμερα είναι ο αντικατροπτρισμός των περασμένων σκέψεών σας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται όλα τα σπουδαία πράγματα, αλλά και όσα δεν θεωρείτε και τόσο σπουδαία. Παίρνοντας σν δεδομένο οτι προσελκύετε αυτά που κατα κύριο λόγο σκέφτεστε, είναι εύκολο να διαπιστώσετε ποιές ήταν οι κυρίαρχες σκέψεις σας στο παρελθόν, σε κάθε τομέα της ζωής σας - και είναι εύκολο, γιατί αυτές ακριβώς οι σκέψεις μετατραπηκαν σε εμπειρίες, κοντολογίς, στα βιώματά σας. Ως τώρα! Γιατι τώρα διδάσκεστε το Μυστικό και, με οδηγό αυτήν την γνώση, θα μπορέσετε να αλλάξετε τα πάντα.
Μπόμπ Πρόκτορ
Αν το δείτε στο μυαλό σας, θα κρατήσετε στο χέρι σας.



Αν μπορέσετε να σκεφτείτε αυτό που θέλετε, αν επιτρέψετε σε αυτή τη σκέψη να κυριαρχήσει στο μυαλό σας, θα την πραγματώσετε στη ζωή σας. 


Mάικλ Ντόιλι - Συγγραφέας και διεθνής ομιλητής:
Αυτή η αρχή μπορεί να συνοψιστεί σε τέσσερις απλές λέξεις: Οι σκέψεις γίνονται αντικείμενα!


Με όχημα αυτόν τον πανίσχυρο νόμο, οι σκέψεις σας μετουσιώνονται στα αντικείμενα που πλαισιώνουν τη ζωή σας. Οι σκέψεις σας γίνονται αντικείμενα! Επαναλάβετέ το στον εαυτό σας, αφήστε το να διαποτίσει τη συνείδηση, τη συναίσθηση σας. Οι σκέψεις σας γίνονται αντικείμενα!
Τζόν Άσαραφ
Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι κάθε σκέψη έχει τη συχνότητά της. Οι σκέψεις είναι μετρήσιμες. Έτσι, αν κάνετε την ίδια σκέψη κατ' εξακολούθηση, αν φαντάζεστε διαρκώς πως έχετε εκείνο το ωραίο καινούριο αυτοκίνητο, τα χρήματα που χρειάζεστε, την εταιρεία που ονειρεύεστε, τον ιδανικό σύντροφο... αν φαντάζεστε τη μορφή όσων επιθυμείτε, εκπέμπετε σε αυτή τη συχνότητα σε μόνιμη βάση.


Τζό Βιτάλε

Οι σκέψεις εκπέμπουν ένα μαγνητικό σήμα, το οποίο έλκει προς το μέρος σας το αντίστοιχό του.


<<Η κυρίαρχη σκέψη ή η νοητική στάση είναι ο μαγνήτης. Αφού ο νόμος ορίζει ότι τα όμοια έλκονται, συνεπώς η νοητική στάση προσελκύει σταθερά και αδιαλείπτως δεδομένα τα οποία αντιστοιχούν στη φύση της>>.

Τσάρλς Χάανελ (1866-1949)


Οι σκέψεις είναι μαγνητικές, και οι σκέψεις έχουν συχνότητα. Ενώ σκέφτεστε, οι σκέψεις σας εξαπολύονται στο Σύμπαν, προσελκύοντας δια του μαγνητισμού όλα τα ομοειδή, τα όμοια πράγματα που βρίσκονται στην ίδια συχνότητα. Ό,τι εκπέμπεται επιστρέφει στην πηγή. Και αυτή η πηγή είστε Εσείς.

Σκεφτείτε το ως εξής: Αντιλαμβανόμαστε ότι ένας τηλεοπτικός αναμεταδότης μεταδίδει μέσω μιας συχνότητας, η οποία μετασχηματίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής μας σε εικόνες. Οι περισσότεροι από εμάς δεν καταλαβαίνουμε πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό, γνωρίζουμε όμως ότι το κάθε κανάλι έχει μια συχνότητα και ότι, όταν συντονιζόμαστε σε αυτή, βλέπουμε εικόνες στην οθόνη μας. Διαλέγουμε τη συχνότητα επιλέγοντας το κανάλι και στη συνέχεια λαμβάνουμε τις εικόνες που μεταδίδονται από αυτό. Αν θέλουμε να δούμε διαφορετικές εικόνες στην οθόνη μας, αλλάζουμε το κανάλι και συντονιζόμαστε σε νέα συχνότητα.

Είστε ένας ανθρώπινος αναμεταδότης, ο πιο ισχυρός απ' όλους τους τηλεοπτικούς αναμεταδότες της γής. Είστε ο ισχυρότερος αναμεταδότης του Σύμπαντος. Με τη μετάδοση των σημάτων σας δημιουργείτε τη ζωή σας, και αυτή δημιουργεί τον κόσμο. Η συχνότητα στη οποία εκπέμπετε ξεπερνάει τα σύνορα των πόλεων, των χωρών, του πλανήτη. Αντηχεί σε ολόκληρο το Σύμπαν. Και μεταδίδετε τη συχνότητα αυτ'η με τις σκέψεις σας!

Οι εικόνες που λαμβάνετε από τη μετάδοση των σκέψεων σας δεν εμφανίζονται στην τηλεοπτική οθόνη του καθιστικού σας - είναι οι εικόνες τις ζωή σας! Οι σκέψεις σας δημιουργούν τη συχνότητα, προσελκύουν ομοειδή πράγματα σε αυτή τη συχνότητα, κι έπειτα τα αναμεταδίδουν σ' εσάς ως εικόνες της ζωή σας. Αν θέλετε να κάνετε την οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή σας, αλλάξτε κανάλι και συχνότητα αλλάζοντας τις σκέψεις σας.


<<Οι ταλαντώσεις των νοητικών δυνάμεων είναι οι πλέον περίπλοκες και εκλεπτυσμένες και συνεπώς, οι ισχυρότερες που υπάρχουν>>.

Τσάρλς Χάανελ (1866-1949)


Μπόμπ Πρόκτορ
Δείτε τον εαυτό σαςνα ζει στην αφθονία και θα την προσελκύσετε. Πετυχαίνει κάθε φορά, με όλους.

Καθώς σκέφτεστε ότι ζείτε μέσα στην αφθονία, καθορίζετε δυναμικά και ενσυνείδητα τη ζωή σας μέσω του νόμου της έλξης. Είναι τόσο απλό. Έτσι όμως προκύπτει και η απολύτως εύλογη ερώτηση: <<Γιατί δε ζούν όλοι τη ζωή των ονείρων τους;>>

1 σχόλιο:

  1. Κατά αρχάς , ο φυσικός νόμος λέει, τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται, τώρα αν θέλεις να παίξεις τον ρόλο του πομπού και εκπέμπεις τις ανάγκες σου σε κάποια συχνότητα και κάποιος δέκτης συντονιστεί μαζί σου και τις συλλάβει δεν έπεται, ότι θα σου έλθει στο κρεβάτι σου, το πιο πιθανό είναι να βρεθείς εσύ σε κρεβάτι ψυχιατρείου και να παίζεις με τα μαγνητάκια σου, για να διαπιστώσεις τον φυσικό νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή