Το Μυστικό Αποκαλύπτεται

"Πριν από ένα χρόνο η ζωή μου βρισκόταν υπό διάλυση. Δούλευα μέχρι εξαντλήσεως, ο πατέρας μου πέθανε ξαφνικά και οι σχέσεις μου με τους συναδέλφους και τους κοντινούς μου ανθρώπους περνούσαν κρίση. Ούτε που μπορούσα να διανοηθώ τότε πως μέσα από την τόση απόγνωση θα αναφαίνοταν το μεγαλύτερο δώρο..."

Μπομπ Πρόκτορ - Φιλόσοφος, Συγγραφέας και Προσωπικός Σύμβουλος: Το Μυστικό σας δίνει ό,τι θελήσετε: ευτυχία, υγεία και πλούτο.

Τζό Βιτάλε - Μεταφυσικός, Ειδικός σε θέματα Μάρκετινγκ και συγγραφέας: Μπορείτε να έχετε, να κάνετε ή να γίνετε ό,τι θελήσετε.

Τζόν Άσαραφ - Επιχειρηματίας και Ειδικός Σύμβουλος Επενδύσεων: Μπορούμε να έχουμε ό,τι θελήσουμε. Όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό. Σε τι σπίτι θέλετε να μείνετε; Θέλετε να γίνετε εκατομμυριούχος; Τι είδους δουλειά ονειρεύεστε; Μήπως ποθείτε την επιτυχία; τι πραγματικά θέλετε;

Dr. Τζόν Ντεμαρτίνι - Φιλόσοφος, Χειροπράκτης, Θεραπευτής στον τομέα ανάπτυξης των Νοητικών Δυνατοτήτων: Ηγέτες του παρελθόντος που κατείχαν το Μυστικό ήθελαν να κρατήσουν τη δύναμη, να μην τη μοιραστούν με κανέναν. Δεν άφηναν τους άλλους να γνωρίσουν το Μυστικό. Οι άνθρωποι πήγαιναν στις δουλειές τους, εργάζονταν, επέστρεφαν στο σπίτι. Ζούσαν σε ένα μαγκανοπήγαδο, χωρίς δύναμη, γιατί το μυστικό εξακολουθούσε να διαφυλάσσεται ως προνόμιο των λίγων.

Σε όλη την πορεία της Ιστορίας ήταν πολλοί αυτοί που επιβουλεύτηκαν τη γνώση του Μυστικού, εξίσου πολλοί όμως ήταν και εκείνοι που βρήκαν τρόπο να την διαδώσουν στον κόσμο.

Μάϊκλ Μπέρναρντ Μπέκγουιθ - Οραματιστής και Ιδρυτής του πνευματικού κέντρου Agape International: Έχω δεί πολλά θαύματα να πραγματοποιούνται στις ζωές των ανθρώπων. Οικονομικά θαύματα σωματικής ίασης πνευματικής ίασης, ίασης των σχέσεων.

Τζάκ Κάνφιλντ - Συγγραφέας, Διδάσκαλος, Σύμβουλος Ζωής και Παρακινητής-Ομιλητής: Όλα αυτά συνέβησαν επειδή υπήρχε η γνώση της εφαρμογής του Μυστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου